Udruga Crom Alternativna Razmjena

 

Crom je rijetka i konkretna monetarna solucija bazirana na principima direktne demokracije i slobodnog tržišta koja nudi održivi način života i socijalnu pravdu.
Kreirali smo sasvim drugačiji način gledanja i djelovanja na stvari koje nam mogu pomoći uravnotežiti svijet i naše svakodnevne živote.
Za rješavanje problema svjetskog društva, napravili smo pokušaj u kojem bi svatko trebao i može pridonijeti svjetskom društvenom napretku jednostavnim i malim korakom, razumijevanjem.
Crom monetarni sistem je čista, jasna i razumljiva jednostavnost.
Ništa nije u sjeni, ništa nije sakrivemo, samo jednostavna i zadivljujuća istina: vrijeme nam svima prolazi podjednako.

 

https://cromalternativemoney.org/index.php/hr

KORAK NAPRIJED I EKSPERIMENTALNA USPJEŠNA TRANSAKCIJA JP-a!

S velikom vjerom da ovakve stvari mogu promijeniti koruptivno društvo, Jupiter Projekt je jučer službeno ušao u sistem korištenja valute crome i izveo prvu eksperimentalnu transakciju. Sam predsjednik Udruge Crome je vrlo progresivan čovjek s kojim u suradnji već idemo organizirati razno razne akcije društveno korisnog karaktera i gdje će sudionici biti adekvatno plačeni u virtualnoj valuti crome. Možda će se mnogima stvar učiniti čudnom, ali za tu virtualnu valutu, na crome tržnici možete kupiti nimalo virtualne stvari. Da bi stvar zaista doživjeli, početi ćemo slikati sve transakcije koje se odvijaju barem među našim članovima. Ako ikome treba nekakva asistencija, kako otvoriti račun u cromu i uključiti se u virtualni monetarni sistem nimalo baziran na dugu, slobodno nam se javite za asistenciju.